Friday, July 27, 2007

Paris je t'aime... / Paris I love you / Παρίσι σ'αγαπώ!!!

Αλήθεια το αγάπησα το Παρίσι μέσα σε 3 μέρες και 4 νύχτες... Έφτασα και δεν μπορουσα να σταματήσω να τραβάω φωτογραφίες από το λεωφορείο.
I truly came to love Paris within 3 days and 4 nights... I arrived and could not stop taking pictures on the bus ride to central Paris.





Και το ξενοδοχείο μου, ένα μικρό, συμπαθητικό και ευτυχώς αρκετά κεντρικό (La motte picquette grenelle ήταν ο σταθμός του μετρό) και ειδικά η θέα από αυτό έδωσε τροφή για φωτογραφίες...
My hotel, a small, cute and luckily central enough (with la motte picquette grenelle being my metro station) and especially the view gave new photo opportunities...







Ο καιρός έκανε παιχνίδια αλλά προς το τέλος έστρωσε.
The weather was unstable, but became excellent towards the end of my stay.









Αγαπημένα παριζιάνικα θέματα/ Favorite Parisian themes:













Ο πύργος του Eiffel/ The Eiffel Tower:









Paris by Night:

















4 comments:

Anonymous said...

Οι φωτό σου τελικά είναι πιο ωραίες, πιο ζεστές...

Anonymous said...

Πραγματικά πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου! Ειδικά οι νυχτερινές. Αλλά ξετρελάθηκα με δύο ειδικότερα: αυτή με τον καφέ και αυτή με τα παπούτσια! Ca c'est Paris! Θα μπορούσα να βάλω link στο blog μου (ή ακόμα και στα favourites)???

Elle said...

Εννοείται!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Penny!!

Anonymous said...

Σ ευχαριστώ και εγώ! Επειδή χρειάζεται διαδικασία για να περάσω τα favourites (όπως πολλά πράγματα στα blog από το in.gr) υπόσχομαι ότι θα το κάνω αύριο το απόγευμα από το γραφείο! Καλό σου μήνα!